Vrijblijvend een offerte aanvragen..

Door onderstaande gegevens in te vullen krijgen wij een helder idee over wat uw wensen zijn. Ons streven is om binnen 48 uur terugkoppeling aan u te verzorgen.


Teksten

De informatie die u op uw website verschaft is cruciaal voor uw bezoekers. Geeft u teveel informatie dan kunnen mensen afhaken, geeft u te weinig informatie dan wekt u niet het gewenste vertrouwen, wat voor uw bedrijf belangrijk is om uw product succesvol uit te dragen. Uzelf weet als geen ander hoe uw bedrijf in elkaar steekt, er is eigenlijk niemand die beter over uw bedrijf kan schrijven als u. Wij adviseren daarom ook ten zeerste om uw eigen teksten aan te leveren. Mocht u desgewenst toch de teksten willen laten schrijven door een expert, dan kunnen wij u in contact brengen met een vakkundig webtekst-schrijver of journalist. De kosten die hieraan verbonden zijn zullen apart met u besproken worden.

Zelf aanleveren (€0)
Laten schrijven (ntb)

Fotos

Fotos zeggen net als afbeeldingen soms meer als duizend woorden. Zo gaat de uitdrukking in ieder geval. Maar wat zeker als een pijl boven water staat is dat afbeeldingen/foto's uw webpagina kunnen maken of breken. Deze media items zorgen voor 80% van de uitstraling van de website! Wij bieden u mogelijkheden om uw nieuwe website te voorzien van media. Zo kunnen wij uw eigen aangeleverde media plaatsen, foto en afbeeldingen uit een professionele database aankopen, of een fotosessie bij u op lokatie organiseren zodat de website echt een persoonlijke tint krijgt

Zelf aanleveren (€0)
Prof. database (€70)
Fotosessie (€175)

SEO-check

Bezoekers komen via verschillende kanalen op uw website terecht. Een paar te noemen zijn: via mond-op-mond-reclame, via radio/tv/krant reclame, etc. Echter het belangrijkste kanaal voor een website die die van de zoekmachines. Google -bijvoorbeeld- beoordeelt uw website op veel manieren om te bepalen bij welke zoekresultaten uw site hoog of laag in de resultaten moet worden opgenomen. Hier zijn boeken over vol geschreven, maar uiteindelijk weet niemand exact hoe het (continu veranderende) algoritme van Google's zoektechnology in elkaar steekt. Wel zijn er inmiddels veel 'best practices' ontwikkeld en door Google bevestigd. Het toepassen van deze kennis op uw website, noemt men zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO. Wij checken graag voor u of uw website SEO proof is, en sleutelen de zaak als nodig bij. (Als dit de content ingrijpend wijzigt gaat dit altijd in overleg met u).

geen check (€0)
SEO check (€120)

Webhosting

Uw website moet ergens op het internet opgeslagen worden, zodat het toegankelijk is voor uw bezoekers. U kunt hier zelf zorg voor dragen (in dit geval krijgt u uw website in .zip formaat geleverd), of u laat het aan ons over. Als wij het voor u regelen krijgt u voor een jaarlijkse prijs uw eigen domeinnaam, en 1 of meerdere email adressen van uw website. Mocht u uw mail-adressen of andere kleine instellingen willen wijzigen of bijmaken dan doen wij dit voor u (dit is inbegrepen in de hostingprijs).

geen hosting (€0)
wel hosting (€50)

Aanpassingen achteraf / Maatwerk

Tijdens de intake en bouw van de website komen er altijd nog kleine wijzigingen te boven welke nog aangepast moeten worden. Maar ook ná de oplevering is het niet geheel te voorkomen dat er nog (kleine) punten naar boven komen welke gewijzigd moeten worden. In het pakket kunnen we hier rekening mee houden. Uren die in het pakket aangeschaft worden als pakket-maatwerk uren zijn goedkoper als uren die na oplevering los verspijkerd moeten worden. Ervaring leert dat gemiddeld 2 uur nodig is voor wijzigingen achteraf (Deze uren houdt u tegoed tot ze verbruikt zijn, ze verlopen niet.)

Aantal uren

Door op 'Verzenden' te klikken komt u vrijblijvend in contact met ons.